Täyden palvelun luotettava putkiliike ja LVI-asentaja

Palvelemme asiakkaitamme ammattitaitoisesti, luotettavasti ja kilpailukykyisin hinnoin. Toteutamme monipuoliset putkityöt ja LVI-työt sekä huolto- ja ylläpitotyöt pääasiallisesti seuraavilla alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Sipoo ja Porvoo. Uudenmaan LVI-asennus on luotettava kumppani sekä pienissä huolto- ja korjaustöissä että vaativissakin hankkeissa.

Asiakkaitamme ovat niin kotitaloudet kuin myös isommat kiinteistöyhtiöt. Tarvittaessa tulemme mukaan heti hankkeen alusta alkaen. Kartoitamme aina projektien laajuuden ja sen pohjalta toteutamme suunnitelmat, aikataulut ja hinnan. Suomalainen, vuosikymmenien koulutuksella varustettu henkilöstö takaa sujuvan ja laadukkaan palvelun. Laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla voimme toteuttaa projektit suunnittelusta toteutukseen.

 


 

LVI-myymälä ja -tarvikemyynti | Asiantunteva putkiliike Sipoossa

LVI-myymälämme sijaitsee osoitteessa: Kraputie 2, Östersundom, 00890 Helsinki. Liike on auki sopimuksen mukaan. Ollessamme asiakaskäynnillä, meidät tavoittaa numerosta 0400 346 622 

Uudenmaan LVI-asennus kuuluu tilaajavastuu.fi-palveluun ja on RALA-pätevöitynyt. Työnjohdoltamme löytyy LVI-alan FISE-pätevyys. Olemme myös LVI-Tekniset Urakoitsijat ry:n jäsenyritys.

 

Huomioithan mahdollisuutesi kotitalousvähennykseen verotuksessa! Lisätietoa Veronmaksajain Keskusliitto ry:n sivuilta.